1 YEAR OF STYLE

Primary tabs

Sezoanele se schimba, stilul si gusturile evolueaza. Cu „1 year of style” te ajut sa iti privesti  garderoba cu „ochi noi” in fiecare dimineata si sa o actualizezi la fiecare 3 luni, sa iti mentii vie creativitatea si iti voi fi la indemana in fiecare luna, cu sfaturi, solutii si idei, la un click distanta.

Timp de 365 de zile nu vei putea spune „eu cu ce ma imbrac azi?”

 

900 euro

 

Bonus-cadouri:

  • Gratuit! O sesiune suplimentara de shopping de 2 ore, la finalul celor 12 luni al „1 year of style”
  • Gratuit! 12 consultatii de stil (via email, Skype sau whatsapp). Vezi Pasul 3

 

Pasul 1: Operatiunea „3S: Sort, Shop & Style”

Incepem cu lucrurile esentiale, in luna 1: o triere de garderoba (pentru sezonul in curs), o sesiune de shopping si una de creatie de tinute (Outfit Styling). Poti citi aici cum se desfasoara, in detaliu. (link spre pagina 3S).

Facem apoi impreuna un calendar (aproximativ) al intregului an, marcand evenimentele specifice pentru care vei dori sa fi pregatita stilistic: vacante, city-breaks, nunti, conferinte, evenimente mondene sau zile obisnuite de birou.

La prima intalnire cu garderoba ta iti voi pregati cel putin 25-30 de tinute, iti voi spune ce se potriveste siluetei si proportiilor tale, te voi invata cum sa porti o piesa in cat mai multe tinute, iti voi arata cum sa le accesorizezi si te voi invata ce inseamna mix&match!

Rolul meu este ca pe parcursul urmatoarelor 365 de zile sa iti fiu alaturi, sa iti ofer idei, solutii si recomandari stilistice si sa iti pregatesc garderoba pentru orice eventualitate: o intalnire la Palat? o calatorie in jurul lumii? un bal?

 

Pasul 2: 90 zile mai tarziu

Pe langa sesiunea initiala de shopping & styling vom programa alte 3 scurte intalniri de shopping, fiecare de cate 2 ore: prima la 3 luni, a doua la 6 luni si a treia la 9 luni.

O sa te pregatesc pentru fiecare sezon in parte: vara si vacante, tranzitia catre primavara, toamna sau iarna, trecerea de la cizme si pulovere la sandale si rochii fine, gasirea costumului de baie sau a tinutei pentru petrecerea de Craciun… Este cea mai buna modalitate de a-ti reimprospata garderoba cu regularitate, dar nu prea frecvent – ci atat cat sa ai ocazia sa iti porti absolut toate hainele, fara sa te plictisesti de ele.

In timpul sesiunilor de shopping voi identifica acele piese-cheie si accesorii care iti completeaza strategic garderoba si tinutele actuale, pentru ca tu sa nu cumperi la intamplare, impulsiv. Iti voi spune care sunt tendintele fiecarui sezon si iti voi recomanda posibile elemente noi care sa fie integrate stilului tau. Iti voi explica ce costum de baie ti se potriveste, cate perechi de cizme sau ochelari de soare ar trebui sa ai in garderoba sau cum poti purta in noiembrie o rochie subtire de vara.

O alta varianta a sesiunilor de shopping este ca, in fiecare dintre ele (cu acordul tau, desigur!), sa ma axez strict pe cate o categorie a garderobei tale: imbracaminte, incaltaminte, accesorii...

In plus, cadou din partea mea, vom programa o a patra sesiune de shopping la implinirea „anului de stil” petrecut simpreuna (adica in luna 12).

 

Pasul 3: Operatiunea „Dulapul 2”

Repetam, la schimbarea de sezon, o parte din pasul 1. Iti triez garderoba sezonului care incepe, te rog sa probezi ce nu ai mai imbracat de 1-2 ani, iti construiesc tinute, iti indic ce lipseste sau ce necesita inlocuire, facem o noua lista de shopping, inclusiv discutam o posibila schimbare a stilului tau. Tine de evolutie personala, nu-i asa?

 

Pasul 4: Style Coaching permanent, de-a lungul intregului program

O data pe luna, in fiecare luna a intregului an, imi vei trimite fotografii cu tinute create de tine sau cu eventualele noi achizitii, iar eu iti voi evalua outfiturile, sugera variante de imbunatatire, schimbare sau corectare (daca este cazul!) si, in cazul pieselor nou-cumparate, iti voi indica cele mai bune asortari si combinatii. Voi fi, realmente, stilistul tau personal.

 

Ce obtii:

  • O garderoba ordonata, organizata si actualizata la fiecare 90 de zile, timp de 1 an
  • Cel putin 150 de tinute complete, pentru toate sezoanele
  • 4 sesiuni de shopping
  • 12 consultatii de stil interactive (via Skype, email sau whatsapp), lunare, cu stilistul tau personal
  • Recomandari personalizate complete legate de silueta ta, croielile si culorile potrivite, accesorizare si creare de tinute pentru toate evenimentele din viata ta
  • Un lookbook (fotografii) al tuturor tinutelor create
  • Un dulap din care nu iti lipseste nimic
  • 365 de zile – un an intreg! – fara stresul intrebarii „eu cu ce ma imbrac astazi?”