OUTFIT STYLING & WARDROBE FACELIFT

Primary tabs

Este serviciul ideal daca ai dulapul plin de haine care iti plac, dar simti nevoia unei noi perspective si a unui plus de creativitate, pentru diminetile cand nu mai stii ce sa imbraci. Iti sortez si evaluez garderoba de sezon si iti creez tinute noi, cu piesele si accesoriile pe care deja le detii.

  

3.5 ORE – 250 EURO

 

PASUL 1

Incepem cu o conversatie (de circa 50 de minute), in care aflu cum te imbraci si unde faci shopping, ce ti-ar placea sa schimbi la stilul tau si unde te blochezi, care sunt tinutele in care te imbraci cel mai des, care iti sunt activitatile zilnice si zonele din garderoba pentru care ai nevoie de o mana de ajutor (week-end/ casual, tinuta de birou/ viata profesionala; ocazii speciale/ timp liber).

 

PASUL 2

Acasa la tine, in fata garderobei, imi arati tinutele tale preferate si piesele care nu te inspira. Te voi ruga sa probezi unele dintre ele, ca sa verific daca au fost alese corect. Pe baza a ceea ce vad, iti identific piesele-cheie ale garderobei tale si iti explic ce ti se potriveste pentru silueta, stilul si garderoba ta, din punct de vedere al croielii, culorii, lungimii si texturii.

Voi selecta si elimina din garderoba tot ce nu ar trebui sa mai porti de acum inainte, explicandu-ti si motivele pentru care o fac.

 

PASUL 3

Iti construiesc intre 20- 25 de tinute armonioase si complete pentru sezonul in curs, ca sa le poti purta in saptamanile urmatoare. Voi folosi atat multe din piesele tale preferate, dar neaparat si cele pe care nu stiai sa le asortezi!

Iti voi spune in ce silueta te incadrezi, iti voi oferi reguli orientative pentru alegerea croielilor potrivite si foarte multe tips&tricks, idei de accesorizare sau de modificare a nivelului de eleganta a tinutelor, in functie de ocazie (de exemplu: cum sa porti aceeasi rochie la birou, la un brunch cu prietenele sau la o intalnire romantica!).

Pe parcurs fotografiem tinutele, ca sa le poti retine usor.

De asemenea, in cele 2 saptamani ulterioare intalnirii noastre poti sa ma contactezi oricand (prin email, sms, whatsapp sau google hangouts) ca sa discutam eventualele tale dileme sau blocaje stilistice legate de tinutele create.

La finalul sesiunii de Wardrobe Facelift & Outfit Styling te vei uita cu alti ochi la garderoba ta si vei purta hainele altfel ca pana atunci. Selectia unei tinute va fi la fel de placuta precum prima gura de cafea, intr-o dimineata de luni.

 

Ce obtii:

  • o garderoba sortata, simplificata si mai organizata
  • minimum 20 de lookuri complete, atent construite si pregatite pentru perioada urmatoare
  • un lookbook al tinutelor create
  • o intelegere mai buna a siluetei tale, a croielilor si accesoriilor potrivite
  • idei si inspiratie pentru ati cultiva stilul personal
  • siguranta ca in perioada urmatoare vei imbraca tinute fantastice si de bungust, in care nu s-a strecurat nici cea mai mica greseala de stil, dar mai ales entuziasm ca tu le-ai ales si te reprezinta!

 

PROGRAMEAZA-TI SESIUNEA!