Despre

Primary tabs

CINE SUNT

Consultant de stil, blogger si jurnalist fashion, creator de imagine pentru personalitati din business si politica, personal shopper, educator de frumos.
 
Fosta jurnalista in presa feminina, in 2004 am decis sa imi pun la lucru educatia stilistica, penita, "ochiul" antrenat pentru frumos, simtul critic si experienta practica in lucrul cu femeile. 

In acelasi an am deschis Image Matters, primul birou de consultanta de stil si imagine din Romania, iar 2 ani mai tarziu am lansat blogul StyleDiary.ro.

Astazi, activitatea mea profesionala de consultant si educator se suprapune cu cea de blogger. Zilnic sunt "politist" si curator in garderobe, coach la shopping, creator al imaginii si stilului clientelor mele. Uneori sunt povestitor despre istoria modei, arhitectura propriei imagini, feminism si feminitate, trenduri si psihologia modei, constructie de outfituri si accesorizare cu stil. In sfarsit, alteori sunt simplu blogger, pentru mintile si sufletele cititoarelor mele.

MUNCA MEA

Activitatea de stilist m-a recomandat pentru proiecte de fashion styling cu Bucuresti Mall Vitan, Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni, City Park Mall Constanta, Marks&Spencer, La Redoute, Stefanel, Debenhams, NISSA, C&A Romania, Lee Cooper, Il Passo, Weekend MaxMara, Sephora, Peroni, Oriflame, OPTIblu, Karen Millen, Kenvelo si lista continua. 

In ultimii 10 ani am sustinut numeroase workshopuri corporate pe teme legate de imagine profesionala pentru: Adobe, AirFrance, Adecco, Avon, British-American Tobacco, Carrefour, Cargill, CertInvest, Cetelem, Citibank, Deutsche Bank, Ewopharma, Google. Groupama, GenPact, GDF Suez, Herbalife, Holcim, IBM/ Lenovo, Kaufland, LifeCare, Petrom/ OMV, Sephora, Orange, Oracle, OTP Bank, Procter & Gamble, Poerner, Sanofi/ Zentiva, Servier, Scania, UniCredit, United Media, Endava etc. 

Din 2006 organizez si sustin propriile cursuri si workshopuri open de stil vestimentar si imagine personala, intitulate Style Masterclass si, respectiv, Style Conversations. Cele mai multe se desfasoara in Bucuresti, dar urmariti-mi pagina, pentru ca le anunt si pe cele din tara! Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi sunt pe lista mea pentru urmatoarea periaoda...