CURSURI & WORKSHOPURI

imagine

Stilul, moda, infrumusetarea sunt intotdeauna subiecte de conversatie si de dezvoltare personala.

Workshopurile si prezentarile Image Matters imbina utilul cu placutul - iti ofera informatii structurate si exemple concrete, te ajuta sa intelegi cu adevarat ce stil te caracterizeaza sau cum ar trebui sa te imbraci, iar totul se desfasoara intr-o atmosfera relaxata - ca si cum ai fi intr-un grup de prietene!

Unele dintre aceste programe sunt similare cu serviciile personalizate de stil. De aceea, in unele cazuri vom sfatui participantele sa aduca 2 sau 3 tinute preferate - una pentru zi sau pentru birou, una casual, pentru week-end si o a treia pentru seara, pentru un party. Astfel, vor primi sfaturi personalizate si vor afla daca acele tinute li se potrivesc si cum le pot actualiza sau imbunatati.

Pentru ca sa poti obtine beneficii maxime de pe urma interactivitatii acestor programe, numarul de participanti este limitat. In acest fel, ii poti cunoaste pe ceilalti participanti la curs, poti primi raspunsuri la intrebarile care te framanta si poti fi sigura ca vei primi la fel de multa atentia ca toate celelalte participante.

Datele si locatiile legate de organizarea workshopurilor, precum si informatiile esentiale legate de inscrierea si participarea la aceste programe vor fi anuntate pe site, in sectiunea Stiri si Evenimente, si prin intermediul newsletterului lunar Image Matters File.

Ca sa fii la curent cu acestea, te invit sa te inscrii gratuit pentru a primi newsletterul!