IDEI DE CADOURI

imagine

Fie ca este vorba de ziua de nastere a celei mai bune prietene sau a sefei, o aniversare sau doar perioada sarbatorilor, serviciile de stil sunt solutia ideala daca doresti sa oferi un cadou original si memorabil.

Certificatele-cadou oferite pot reprezenta contravaloarea unui singur serviciu de stil  - analiza cromatica, sesiune de stil vestimentar, personal shopping etc - sau le poti combina pentru a crea un pachet personalizat.

Ca sa venim in intampinarea dorintelor tale, am pregatit deja cateva pachete de servicii: de la cele mai simple (Beauty sau Full Essential), la cele complexe, care au drept rezultat o vizibila schimbare de stil (Style & Fashion Savvy, Time for a New You, Makeover Magic).

Valabilitate: 6 luni de la data cumpararii

Nota: Pretul serviciilor nu este scris pe certificatul-cadou, in eventualitatea in care doriti sa il daruiti altcuiva. Certificatul-cadou poate fi ales pentru un serviciu de stil individual sau pentru o combinatie de 2, 3 sau mai multe dintre acestea. Contravaloarea serviciilor se plateste in momentul achizitionarii certificatului.