TRANSFORMARE DE IMAGINE (MAKEOVER)

imagine

Nu este nevoie sa participi la o emisiune TV pentru ca infatisarea ta sa fie transformata!

Scopul unui make-over realizat de mine nu este doar sa te faca sa te simti bine timp de 2 zile si sa ii impresionezi cu noul tau look pe cei apropiati.

Infatisarea ta va fi actualizata, imbunatatita sau complet schimbata (in functie de dorintele tale), in concordanta cu personalitatea si stilul tau de viata. In plus, informatiile si sfaturile pe care ti le voi oferi te vor ajuta sa iti pastrezi noua imagine si sa folosesti moda, stilul, culorile si machiajul in folosul tau personal.

Sesiunea de make-over incepe cu o discutie aprofundata, in care vom discuta despre cum te imbraci in prezent, cum ti-ai dori sa arati, personalitatea si preferintele tale vestimentare, despre imaginea ta actuala si cea pe care ti-o doresti. Vom face o evaluare metrica a siluetei si proportiilor tale, pentru a te putea incadra corect intr-o anume tipologie.

Etapa urmatoare este o sesiune de stil vestimentar, urmata de cateva ore de evaluare a garderobei tale. Aceasta este continuata cu o sedinta de analiza cromatica si o lectie de machiaj.

Make-overul poate fi realizat in doua versiuni:

Time for a New You cuprinde toti pasii de mai sus. Vei stii astfel ce tip de silueta ai si ce croieli ti se potrivesc, ce haine ai nevoie sa cumperi pentru a avea o garderoba completa si functionala, care sunt culorile care te infrumuseteaza si care iti vor inveseli tinutele si, in sfarsit, cum sa te machiezi pentru a a avea un aspect impecabil.

Makeover Magic iti ofera in plus 3 ore de personal shopping, o sedinta de manichiura si pedichiura spa. Optional, pentru ca transformarea ta sa fie completa, "din cap pana-n picioare", putem programa o vizita la un salon pentru a te tunde, vopsi si coafa, iar pentru ca sa ai o amintire palpabila a acestei zile putem organiza o sesiune foto.

Mai multe informatii despre pretul acestor pachete de servicii gasiti in pagina Idei de cadouri

 
 
 
 
 
 

Studii de caz

               
(click pe poze pentru a vedea galeriile de fotografii)

Fotografiile au fost utilizate si publicate in cadrul proiectului 121.ro/ UNBT si realizate de Expose Grup.