Style Masterclass cu Irina Markovits

O zi intreaga, dedicata educatiei tale vestimentare, prin practica si teorie.

O zi intreaga, pentru a stapani regulile de stilism personal care iti valorifica silueta si fizionomia, iti organizeaza garderoba, iti disciplineaza shoppingul si iti demonstreaza cum construiesti o tinuta armonioasa. Dupa Style Masterclass, vei fi arhitecta propriului tau stil si stapana propriei garderobe.

Temele acoperite de programul Style Masterclass sunt:

1. Siluetele feminine si regulile vestimentare

Esti Clepsidra, Triunghi sau Diamant? Ai mai intalnit terminologia, dar cum anume recunosti carui tip de silueta apartii? Si mai ales, ce si cum imbraci respectiva conformatie?  Vom discuta fiecare tip de silueta, vom identifica impreuna in ce conformatie te incadrezi si te vei familiariza cu regulile vestimentare corespunzatoare siluetei tale. Ulterior, shoppingul si crearea de tinute vor fi floare la ureche, pentru ca vei sti exact ce croieli, volume si lungimi te avantajeaza si care nu.

2. Culorile, fizionomia si creativitatea

Ai pigmentatia tenului calda sau rece? Ce nuanta are parul tau? Vei invata ce culori si nuante te infrumuseteaza, cand poti folosi culorile neutre, cum combini si asortezi culorile si, evident, cate culori poti purta intr-o tinuta. Vei descoperi ce culori iti sunt recomandate pentru pantaloni sau fuste si care pentru topuri, ce fel de imprimeuri sa alegi si ce palete de culori sa eviti.

3. Analiza de garderoba si stilul de viata

Activitatile si garderoba ta trebuie sa fie in sincron perfect. Vom trasa impreuna "graficul" preocuparilor care iti ocupa timpul si, prin comparatie cu categoriile vestimentare din dulap, vei afla in ce tip de haine si accesorii ar trebui sa investesti, ce iti lipseste, dar mai ales ce piese sa nu mai cumperi. La final, vei sti exact cum sa iti organizezi continutul dulapului.

4. Piramida stilistica si conceptul de garderoba-capsula

Nu toate elementele garderobei tale au fost create egale: unele sunt mai importante decat altele. Vei afla cum sa construiesti "piramida" garderobei tale si ce inseamna echilibrul dintre piese basic si piese de accent, piese clasice si piese moderne. Discutam despre cat spatiu ar trebui sa ocupe imprimeurile fata de incaltaminte si genti sau cate haine colorate ar trebui sa ai comparativ cu accesorii. Vei afla cum sa valorifici conceptul de "garderoba-capsula" si cum faci trecerea de la un dulap plin doar cu haine, la unul in care exista nenumarate tinute!

5. Anatomia unei tinute

Stiai ca... o bluza si un pantalon nu sunt suficiente pentru a face o tinuta? Cu exemple concrete si practice, te voi invata ce sa adaugi pentru ca sa construiesti o tinuta armonioasa si completa, indiferent de stil, silueta, ocazie sau anotimp. Iti voi explica formula unei tinute si regulile de asamblare a unui outfit de nota zece. Inveti cum asortezi pantofii la geanta si cele 2 la tinuta, cum sa porti mai multe imprimeuri in aceeasi tinuta si care este numarul rezonabil de accesorii la un outfit.

6. Arta de a face shopping

Te voi invata sa calculezi un bugetul de shopping si cum sa iti compui lista si calendarul de shopping. Iti voi spune cat ar trebui sa cheltui pe piesele clasice si cat pe cele in tendinte, dar mai ales cat de des ar trebui purtata o haina ca sa simti ca si-a meritat pretul.

Program: sambata, 30 mai, intre orele 10.30 - 17.30

Taxa de participare: 110 euro

Numar limitat de locuri: 10 persoane

Email la inscrieri@imagematters.ro (va rugam mentionati la Subiect: inscriere Style Masterclass)

AttachmentSize
masterclass1.jpg479.03 KB